Franciza Call of Duty la reducere pe Steam

Majoritatea titlurilor sunt la jumătate de preț.

Titluri din franciza Call of Duty pot fi descărcate la o reducere de preț via Steam de până la 66%, multe dintre ele fiind la jumătate de preț.

Din promoție face parte și ultimul titlu al francizei, Call of Duty: Infinite Warfare.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. mNiosu a scris:

  Jocuri vechi de 10 ani pentru care cer 10 EURO cu reducerea de 50%…
  WTF!?
  Mulg vaga la maxim cei de la Activison la fel ca fratii Blizzard sau cei de la Rockstar.

 2. Warchild a scris:

  Tot respectul pentru Steam,e departe cea mai buna platforma de gen,dar reducerile de la Activision sunt apa de ploaie.De cateva zile am achizitionat de pe ,,alt site” COD:Advanced Warfare la 9 euro iar aici e la 30 euro pentru ceva continut suplimentar in plus.

 3. NeoGalaxy a scris:

  Seria Call Of Duty are si in ziua de astazi cele mai multe DLC-uri, cele mai putine DLC-uri incluse in Season Pass si… ca sa inchei, cele mai scump preturi mai ales la variante mai vechi. De ce? Pentru ca fraierii cumpara orice rahat pe care scrie Call Of Duty, doar pentru ca sunt la moda. Foamea este imensa la Activision care trebuie sa plateasca peste 300 de milioane de euro dobanzi in fiecare an, iar profiturile nu mai sunt ce-au fost odata.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.