Final Fantasy XV nu reușește să întreacă FIFA 17 în Marea Britanie

FIFA 17, adevăratul RPG al sfârșitului de an

Final Fantasy XV a fost cel mai mare nume al săptămânii trecute, iar Square Enix au motive de bucurie. Jocul a fost al doilea cel mai bine vândut titlu al seriei, după Final Fantasy XIII.

Din păcate, FFXV nu a reușit să îl devanseze pe FIFA 17 în ce privește vânzările din Marea Britanie, aflat pe primul loc de o lună întreagă. Call of Duty: Infinite Warfare se menține pe podium, iar Battlefield 1 este în spatele său. În top 10 nu îi mai găsim pe Dishonored 2 și Titanfall 2, ce nu poate fi o veste bună pentru studiourile producătoare.

 1. FIFA 17
 2. Final Fantasy XV
 3. Call of Duty: Infinite Warfare
 4. Battlefield 1
 5. Forza Horizon 3
 6. Watch Dogs 2
 7. Uncharted 4: A Thief’s End
 8. Pokemon Moon
 9. Pokemon Sun
 10. Minecraft: Xbox Edition

2 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. xof a scris:

  Vanzari:
  79%-ps4
  21%-xbox one

 2. Weezer a scris:

  Anul a fost dezastros pentru lansarile noi de titluri in UK. Dishonored, Deus Ex, Watch Dogs, toate au bubuit in comparatie cu clasici ca GTA, Fifa si CoD. Cred ca britanicii au constientizat in sfarsit ca cu brexitu nu e de joaca si au lasat dreacu jocurile AAA pentru chestii AAA mai stringente gen borcane cu castraveti, macaroane cu gaura si mai ales vize pentru emigrare in Transilvania.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.