Final Fantasy XV îl plictisește pe Conan O’Brien

Japonezii...

Comediantul Conan O’Brien și actorul Elijah Wood au jucat în cadrul segmentului Clueless Gamer cel mai anticipat titlu JRPG al anului, Final Fantasy XV.

Conan ia în derâdere mai multe elemente specifice genului RPG, cum ar fi conținutul „de umplutură”, premizele ridicole (bărbați care sunt interesați de rochii de mirese ar fi doar una), lipsa direcției poveștii, lungimea exagerată a unor questuri și altele.

Final Fantasy XV va fi lansat de Square Enix pe PS4 și Xbox One în ziua de 29 noiembrie.

8 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Red a scris:

  Mda, O’Brian fiind așa un ilustru cunoscător al divertismentului digital. Sigur a stat 500 de ore numai jucând FF8.

 2. Jely a scris:

  @Red si eu am jucat vreo 3-4 luni primele 4 cd-uri din 5 ale ff8. Mi-a placut foarte mult.
  FF urile pt new comers sunt plictisitoare sau ciudate , nu mai un fan poate aprecia un nou joc. Nici la mine nu prins toate FF-urile.

 3. Red a scris:

  De fapt e discul de instalare si 4 CD-uri.

  Nici eu nu am terminat jocul, încă aștept momentul când voi avea timp să-l joc cap-coadă. Singurul pe care l-am terminat e FF9.

 4. eusunt a scris:

  Tocmai, ba, RED! E casual player si nu l-a prins jocul. Ghici unde se fac cei mai multi banuti ? Casual market … Sau crezi ca isi vor cumpara singuri jocul ?

 5. George P. a scris:

  Asta cam asa e, casual market aduce veniturile. Tocmai de aceea majoritatea producatorilor se concentreaza pe actiune in loc de story.

 6. Red a scris:

  E foarte trist. Mii de oameni au lucrat 10 ani să facă jocul ăsta și ăștia se p pe el în 2 propoziții. Poate nu e un joc mainstream dar chiar așa?

 7. warhead a scris:

  Daca nu i-a placut omului, ce voiai sa spuna ? Faptul ca au lucrat 10 ani la el nu il face implicit un joc bun…Pana la urma, asteapta sa il joci – s-ar putea sa nu iti placa nici tie.

 8. Skinrip a scris:

  Eu sunt nou in FF si imi place la nebunie XV, am luat si filmul si dupa am vazut ca e si o mini serie pe youtube despre cei 3 insotitori a lui Noctis. Am 23h jucate si abia am facut 3 capitole, cred ca depasesc lejer Witcher 3 + expansion-urile.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.