Evoluția principalelor echipe chineze de Dota 2 (II)

Despre Invictus Gaming și Vici Gaming

Aceasta este a doua parte a seriei de articole al cărei scop este de a analiza traseul competițional al principalelor echipe chineze, de a vedea care echipă chineză a avut cel mai mult succes dea lungul timpului, dar și care este cea mai în formă în momentul de față. Această parte este dedicată echipelor Invictus Gaming și Vici Gaming. Partea anterioară a fost dedicată echipelor LGD Gaming și CDEC Gaming, iar în ultima parte vor fi prezentate Newbee, EHOME și o serie de scurte concluzii cu privire la toate echipele menționate.

Invictus Gaming

Invictus Gaming

Invictus Gaming se înscrie în aproximativ aceiași parametrii descriși și în cazul LGD Gaming, cu diferența majoră că Invictus are mai multe competiții internaționale câștigate. În rest, Invictus a fost, de asemenea, o echipă destul de inconstantă, având ori clasări foarte bune, ori unele foarte slabe sau cel mult mediocre. Și cum nici nu a început anul foarte bine – locul 5-8 la Shanghai Major 2016 -, trendul echipei este de scădere.

 Invictus Gaming summary

 

Vici Gaming

Vici Gaming

Vici Gaming este, de departe, cea mai constantă echipă chineză, având cele mai mici fluctuații de rezultate de la începutul lui 2014 până aproape de luna martie a lui 2016. Are și cele mai multe competiții internaționale importante câștigate, cele mai multe locuri doi și cele mai multe poziționări în rândul echipelor de pe locurile 3-4. Cu toate acestea, ea nu mai poate fi regăsită în unele clasamente de Dota 2 în top 10 datorită rezultatelor foarte slabe de la The Shanghai Major 2016 și a rezultatului mediocru de la MarsTV Dota 2 League Winter 2015. În plus Vici Gaming nu va lua parte nici la The Manila Major, lucru care cu siguranță o va costa câteva locuri.

Vici Gaming summary

În partea următoare va fi prezentată situația Newbee și EHOME.

Citește și: