EA închide Visceral Games

Dezvoltarea Star Wars mutată la EA Vancouver

Electronic Arts va închide studioul lor, Visceral Games, a anunțat vice-președintele EA Worldwide Studios, Patrick Soderlund. Angajații vor fi putați la alte proiecte și echipe în cadrul companiei.

Cel mai important titlu, action-adventure-ul Star Wars (nume de cod Ragtag), aflat în dezvoltare la Visceral Games, va fi preluat de EA Vancouver, iar la el va lucra o echipă care era implicată în proiect. Până acum jocul urma să fie lansat cândva în 2019, dar după acest eveniment data a este acum nespecificată.

6 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. AleX Voinica a scris:

  Am pierdut numarul companiilor distruse de EA….

 2. George a scris:

  Si peste cativa ani cand o sa vada cati bani fac jocurile horror or sa se planga ca nu au si ei joc horror,dar inchid studioul care a facut seria Dead Space.Exact cum au inchis si Pandemic dupa The Saboteur si pe urma s-au plans ca nu au joc open world gen GTA.Penibil…probabil ca peste 1-2 ani o sa inchida si BioWare daca nu o sa aibe succes cu Anthem.

 3. Lawrence a scris:

  In loc sa lase echipa sa dezvolte un nou joc Dead Space ei o inchid… vai si amar… Eu am impresia ca cel mai bine procedeaza Sony … plateste studiourile bine pentru exclusivitati si astfel studiorile au timp si bani sa dezvolte francize unice si sequeluri de exceptie… EA si Ubisoft cele mai varza… Ubisoftul sa stricat de tot… mai ales cu porcariile lor Division si Wild lands .. si cu nesimitirea de downgrade si minciuni nenumarate..

 4. FaneCroitoru a scris:

  La ce joc de kkt ne.au dat (ds3) nu ma mira. Bine ca l.au inchis.

 5. Tata lui Dendi a scris:

  da ma da sony e sony au buget mare nu se compara cu ea
  cel mai bine este sa inchizi un studio care primesc bani doar stand degeaba

 6. Părintele Ghelasie a scris:

  Preste un leat – doi sa duce la Satana, in hau iadului, si Bioware, ajuns cuib da pidosnici si transvastiti.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.