Două laptopuri Razer Valerie au fost furate, compania oferă 25.000$ recompensă

But the prize...

La conferința CES 2017, Razer a prezentat Project Valerie, cel mai ambițios laptop de până acum, cu trei monitoare 4K, pentru a aminti doar cel mai important aspect.

Recent, compania a anunțat că două sisteme au fost furate chiar din cabina oficială. În acest sens, Razer oferă până la 25.000$ celor care oferă informații cu privire la identitatea hoților, pe adresa oficială. Recompensa variază în funcție de importanța informațiilor.

Deși furtul este indubitabil un act ilegal, un astfel de laptop este extrem de valoros pentru un împătimit al jocurilor. Un laptop cu display triplu 4K, placă video GTX 1080, toate astea într-un pachet de doar 5,5kg, poate fi foarte tentant, cu atât mai mult cu cât șansele ca sistemul să fie lansat în viitorul previzibil sunt foarte mici, el fiind mai degrabă o vitrină tehnologică.

13 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Peter a scris:

  Sigur au ajuns pe piata neagra.

 2. Terror a scris:

  Reclama mascata? 🙂

 3. eusunt a scris:

  “Ca conferința CES 2017” – Bun asa …

 4. mamamia a scris:

  Asta e, se pare ca sunt hoti si la ei, nu numai la noi.

 5. Bob a scris:

  Tiganii de romani au furat! Romanii calatoresc in strainatate pentru a fura! Romanii sunt un popor de hoti, de cersetori, de pesti si prostitoate , de paznici , de jucatori la pariuri si pacanele, de pupatori de moaste, de agramati si de inculti de jucatori de dota de cs 1.6 si fifa piratate! Va suna cunoscut? Fara romani , planeta asta ar fi un pic mai buna!

 6. Sefu_la_bani a scris:

  Ce vorbesti tu acolo Bob. Eu castig 9000 ron in Romania, am 3 facultati.

 7. Sefu_la_bani a scris:

  @cel de sus
  3-4 luni mai tarziu, inca te mai gandesti la mine si salariul meu. Ce simpatic! Ai fost la psihiatru asa cum ti-am recomandat?

 8. Mark a scris:

  Sefule, fără supărare, câștigi mai puțin ca un contabil sef, ce are doar o facultate, salariul acestuia fiind între 12000-15000 lei.

 9. Sefu_la_bani a scris:

  In realitate sunt paznic.

 10. Sefu_la_bani a scris:

  In realitate troll-ul meu este un asistat social, cu 8 clase si dereglari la mansarda.

  @Mark
  Ignora troll-ul care scrie sub pseudonimul meu. El este inca la nivelul la care refuza sa creada ca exista salarii decente in Romania. Mai mult ca sigur e votant PSD si isi prajeste creierul pe Antena 3 & Co.

 11. Sefu_la_bani a scris:

  Nu pot sa dorm noaptea din cauza clonelor. Sunt un gunoi social care are impresia ca tot ce se intampla in tara asta e legat de politica.

 12. David a scris:

  Doamne prost e Sefu_la_bani asta, incredibil specimen.

 13. Klein a scris:

  Au ajuns taranii sa-si etaleze salariile p’acilea :D, grav de tot.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.