Dota 2: Wings Gaming a rămas fără jucători

Foștii jucători ai Wings Gaming vor juca temporar sub numele de Team Random

Wings Gaming, una dintre organizatiile cu cea mai rapidă ascensiune în Dota 2 din ultimii ani, a rămas fără jucători. Motivele întreruperii colaborării nu au fost precizate, însă pot fi bănuite rezultatele destul de slabe ale echipei de la începutul acestui an până acum.

Wings Gaming a fost una dintre cele mai bune echipe în 2016, câștigând competiții importante, precum The Summit 5, ESL One Manila 2016 sau The International 2016. De asemenea, a câștigat și peste 9,600,000 de dolari.

Anul 2017 însă, deși a început bine, cu un loc trei la ESL One Genting 2017, a fost în linii mari unul foarte slab. Echipa s-a clasat pe locuri slabe atât la StarLadder i-League StarSeries Season 3, cât și la Dota 2 Asia Championships (DAC) 2017.

Foștii jucători ai Wings Gaming vor lua acum parte la The Kiev Major 2017 sub numele de Team Random. Dar foarte probabil că-și vor găsi un nou sponsor cât de curând.

Sursa: joinDota

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.