Dota 2: Virtus Pro a câștigat The Summit 7

În ultimul meci, Virtus Pro a trecut de Team Secret cu scorul general de 3-2

Virtus Pro a câștigat The Summit 7 după ce, în ultimul meci, a trecut cu greu de Team Secret cu scorul general de 3-2. Este a treia competiție câștigată de Virtus Pro anul acesta și totodată și al doilea concurs The Summit câștigat consecutiv. Anul trecut, în iarnă, Virtus Pro a trecut în finala The Summit 6 de OG, cu 3-0 la general. Cu toate acestea, cel mai bun rezultat al echipei – și cel mai profitabil de altfel – este tot locul doi obținut la The Kiev Major 2017.

În ce-o privește pe Team Secret, aceasta rămâne în continuare fără niciun turneu câștigat în 2017, însă de notat este faptul că de la o lună la alta, forma echipei pare să se îmbunătățească. De exemplu, în urmă cu doar nouă zile, ieșea pe locul 3-4 la EPICENTER 2017. Rămâne de văzut însă, și dacă va reuși să mențină tempo-ul.

Rezumatul playoff-urilor:

Împărțirea premiilor:

Istoricul competițiilor The Summit:

Sursa: Beyond the Summit

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.