Dota 2: The Perfect World Masters – detalii

Competiția va fi organizată în China, la Shanghai, în intervalul 19-26 noiembrie și va avea un fond de premii de 300,000 USD

O nouă competiție de Dota 2 va fi organizată în China, la Shanghai, în intervalul 19-26 noiembrie, de către The Perfect World, o organizație rămasă în amintire pentru organizarea foarte slabă de la The Shanghai Major 2016.

Denumită The Perfect World Masters, competiția va alinia la start zece echipe și va avea un fond de premii de 300,000 USD, plus puncte de calificare pentru The International 2018.

Participantele vor veni din toate regiunile, Europa, America de Sud, China, Comunitatea Statelor Independente, America de Nord și Asia de Sud-Est.

Din cele zece participante doar două vor lua parte pe baza de invitație, restul urmând să vină din calificări regionale. Doar China, ca țară gazdă, va avea două participante, restul regiunilor câte una.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.