Dota 2: MVP Phoenix a fost desființată

MVP Phoenix a fost desființată, iar MVP Aegis și MVP HOT6ix au fuzionat

MVP Phoenix, prima echipa a organizației sud-coreene MVP, a fost desființată în urma plecării treptate a jucătorilor. În același timp loturile a două dintre echipele secundare ale organizației, adică MVP Aegis și MVP HOT6ix, au fuzionat, iar jucătorii lor vor juca de-acum încolo sub numele de MVP HOT6ix.

Astfel că MVP va rămâne cu două echipe: MVP Revolution și MVP HOT6ix. Iar prima echipă a organizației arată, deocamdată, după cum urmează:

untitled

Vechiul lot al MVP Phoenix a avut câteva clasări bune anul trecut, dar de regulă la competiții mai puțin importante și mai mult în prima jumătate a anului. De exemplu, în luna martie a luat locul patru la The Shanghai Major 2016, pentru ca două săptămâni mai târziu să câștige Dota Pit League Season 4.

În a doua jumătate a anului, la competițiile cu adevărat importante a avut clasări slabe sau mediocre. De exemplu, la The Manila Major 2016 și la The International 2016 s-a clasat pe locurile 5-6 (câștigand totuși $934,761).

Sursa: MVP Phoenix

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.