Dota 2: Midas Mode – prima zi

Ieri au avut loc meciurile diviziei europene

Ieri a început Midas Mode, o competiție de Dota 2 cu un set de reguli atipic circuitului profesionist. În prima zi s-au jucat meciuri doar în grupa europeană, aceasta fiind situația ei provizorie:

Midas Mode se va încheia pe 28 noiembrie, la competiție luând parte și MidOrFeed, echipa din care fac parte jucătorii români Aliwi “w33” Omar și Mihai “canceL^^” Antonio. MidOrFeed are, însă, în momentul de față, două înfrângeri, fiind în pericol de eliminare.

Conform regulilor competiției, echipele vor avea la dispoziție o sumă fixă de bani, denumită Moonbucks. Banii vor fi utilizați pentru selectarea taberei și mai ales pentru achiziționarea de eroi. Aceștia vor avea prețuri diferite, care vor fi stabilite în funcție de criterii precum win rate-ul și popularitatea. Există și opțiunea – gratuită de altfel – de a juca cu un erou random. În situația în care o echipă rămâne fără Moonbucks, aceasta nu mai poate selecta decât cei mai slabi eroi – stabiliți după criteriile precizate mai sus -, nu mai poate pune pauză în timpul jocului și nici să-și aleagă tabară.

Sursa: moonduck.tv