Dota 2: Galaxy Battles Major 2018, primul major al anului

Concursul va avea loc in intervalul 19-21 ianuarie 2018, în Filipine

În intervalul 19-21 ianuarie 2018, în Filipine, va avea loc finala Galaxy Battles Major 2018, care va fi primul major al anului. La finală vor participa 16 echipe, opt din care o vor face pe bază de invitație. Patru dintre acestea au și fost anunțate:

Echipele care nu vor primi invitații vor veni din calificări care încep chiar de luna viitoare și care acopera șase regiuni, dar, teoretic, și dintr-o competiție dedicată echipelor de amatori denumită New Blood Championships 2017. Regiunile pentru care se vor organizata calificări sunt Asia de Sud-Est, Europa, China, America de Nord, America de Sud și Comunitatea Statelor Independente.

Sistemul de calificare explicat:

În sfârșit, ar mai trebui precizat că fondul de premii al concursului este de un milion de dolari – la prima ediție au fost oferiți doar $150,000.

Sursa: Galaxy Battle 

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.