Dota 2: ESL One Genting 2018 – detalii preliminare

Concursul se va desfășura în perioada 23-28 ianuarie, va alinia la stat 16 echipe și va avea un fond de premii de 400,000 USD și 400 Pro Circuit Points

ESL a anunțat detaliile preliminare ale ESL One Genting 2018, una dintre primele competiții importante de Dota 2 a anului următor.

Concursul se va desfășura în perioada 23-28 ianuarie, va alinia la stat 16 echipe și va avea un fond de premii de 400,000 USD și 400 Pro Circuit Points. Iar locul de desfășurare va fi Genting Highlands, în Malaezia.

Zece din cele 16 participante vor lua parte la competiție pe bază de invitație, restul urmând a veni din calificări regionale, care acoperă China, Europa, America de Nord, Asia de Sud-Est, America de Sud și Comunitatea Statelor Independente.

ESL One Genting se va afla la a doua ediție, prima fiind câștigată de Digital Chaos, care în finală trecut de Newbee cu scorul de 3-2.

Sursa: ESL

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.