Destiny 2 va fi lansat pe PC în exclusivitate pe Battle.net

Fără Steam

Bungie a dezvăluit astăzi gameplay-ul din Destiny 2, care urmează să fie lansat pe 8 septembrie pentru PC, PS4 și Xbox One.

A fost anunțat că versiunea PC va fi disponibilă exclusiv pe Battle.net, sau Blizzard App, după cum a fost pseudo-redenumită acum două luni. Desigur, jocul va fi disponibil și retail, dar activabil tot pe Battle.net.

Pe de o parte, această decizie nu este surprinzătoare. Bungie este deținut de Activision, Blizzard este partener Activision, iar Blizz deține propriul client și magazin de jocuri, mai sus numitul Battle.net. Ca urmare, este o situație din care atât jocul, cât și serviciul pot profita. Cei interesați de Destiny 2 vor veni pe Battle.net, iar comunitatea Blizz va fi interesată de un nou joc, dat fiind că selecția actuală conține doar titluri Blizz.

Pe de altă parte, este indubitabil că Steam are mult mai mulți gameri, iar Destiny 2 are nevoie de toate vânzările pe care le poate aduce, dat fiind că primul titlu nu a fost disponibil pe PC, o situație ce ar putea face gamerii circumspecți.