Designul monitorului creat de AOC și Studio F. A. Porsche obține premiul d&i în cadrul COMPUTEX 2017

AOC PDS241: atractiv și elegant

AOC anunță că monitorul AOC PDS271, unul dintre membrii noii serii PDS, a obținut premiul d&i în cadrul COMPUTEX 2017. Recent anunțate, PDS241 de 24” și PDS271 de 27” au fost concepute în colaborare cu faimoasa casă de design Studio F. A. Porsche.

AOC se bucură să anunțe că a câștigat premiul d&i în cadrul COMPUTEX pentru cel mai nou monitor al său, PDS271 din seria PDS.

Seria de monitoare PDS impresionează prin aspectul său elegant. Spre deosebire de alte monitoare, ambele PDS241 de 24” și PDS271 de 27” nu au conectori dealimentare sau afișare în partea din spate, lucru care permite monitorului cu grosime de doar 5.2 mm să strălucească în toată gloria sa minimalistă. Designul modern, asimetric al standului metalic este extrem de atrăgător, dar și funcțional, oferind o soluție unică cu un cablu: cablurile de alimentare și de afișare acționează direct prin el și ajung într-o cutie modulară exterioară. În acest fel, nu mai există niciun conector în spatele monitorului și, astfel, niciun cablu nu se mai încurcă. În schimb, o intrare HDMI (display port alimentat prin adaptor) și intrarea de alimentare a cutiei externe oferă monitorului tot ce are nevoie.

Seria de monitoare PDS vine echipată cu ultimele panouri AH-IPS de la AOC, oferind imagini clare și detaliate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Datorită tehnologiei SuperColor WCG a AOC, aceste ecrane acoperă în proporție de 100% paleta de culori sRGB și 90% spațiul de culori NTSC. Iar datorită unghiurilor largi de vizualizare de 178°, mulți utilizatori care se uită la monitor prin diverse unghiuri se pot bucura de toate culorile. Specificații adiționale precum tehnologia Flicker-Free și modul Low Blue Light reduc disconfortul ochiului și oboseala în timpul utilizării continue.

În apropierea celei de-a 10-a aniversări, premiile COMPUTEX d&i sunt organizate de Consiliul pentru Dezvoltarea Comerțului Exterior din Taiwan (TAITRA) și iF DESIGN ASIA în capitala Taiwanului, Taipei. Câștigătorii au fost aleși pe 6 și 7 aprilie de către șase experți internaționali și evaluați în baza a 5 criterii: inovație și elaborare, funcționalitate, estetică, responsabilitate și poziționare. Juriul a selectat 77 de înscrieri din 8 țări pentru acest premiu.

Ceremonia oficială de decernare a premiilor a avut loc pe 29 și 30 Mai și este prezentată și pe site-ul oficial al COMPUTEX și în ghidul iF World Design. Produsele premiate au fost afișate la expoziția comercială COMPUTEX, care a avut loc între 30 Mai și 3 Iunie.

4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. D4nezu a scris:

  Pai daca primeste premiul doi, cine primeste primul loc?? Nu vad rostul acestei stiri

 2. bromax333 a scris:

  @D4nezu
  Cred ca nu ai citit tot articolul si nu cred ca stii despre ce este vorba!
  (:

 3. D4nezu a scris:

  Scrie si in titlu ca primeste premiul doi

 4. bromax333 a scris:

  The COMPUTEX d&i Awards
  d&i – Development & Innovation! 😉

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.