Denis Alibec se poate bucura de noua hartă Dust2 din Counter Strike: Global Offensive

Hai cu fragurile!

Dacă sunteți fani ai fotbalului autohton, cu siguranță ați auzit de pasiunea febrilă a FCSBistului Denis Alibec pentru jocurile video, îndeosebi Counter Strike: Global Offensive.

De câteva zile putem citi pe toate marile site-uri cu știri din sport despre numărul ridicat de ore pe care Alibec le petrece în CS:GO. O emisiune TV a fost difuzată zilele trecute, cu unicul scop de a discuta despre pasiunea fotbalistului și cele 100 ore contorizate în ultimele 2 săptămâni. Ba chiar am putut vedea cu acea ocazie și impresionantul său inventar de skinuri, aproximativ 8.000 la număr, dar asta e altă discuție.

Astăzi, Valve a integrat noua hartă Dust2 în CS:GO, semnificativ mai plăcută ochiului. Studioul menționează principalele aspecte îmbunătățite: grafică modernă, vizibilitatea câmpului de luptă și geometrie rafinată. Putem doar spera ca Denis să aprecieze schimbările. Site-ul oficial oferă imagini interactive cu diferențele dintre vechea și noua hartă.

CS:GO costă 14€ pe Steam.

13 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Serjcoi a scris:

  …ce am îmbãtrânit!

 2. Icsbocs a scris:

  When Libertatea met ComputerGames …

 3. Br8uN a scris:

  8000 de skinuri?!

 4. Alibec, sefu la bani ! a scris:

  Saraciilor! Pana si la canter va fak ! Seara dupa ora 23 intrati pe 89.34.87.11 cu parola ” am, n-am minjea,trag la poarta” sa jucati cu mini !

 5. Icsbocs a scris:

  Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou astăzi despre situația lui Denis Alibec, 25 de ani, exclus din lot de Nicolae Dică, după meciul cu FC Voluntari, 0-0.

  “Eu vorbesc cu Alibec. I-am zis că nu depinde de mine când revine în lot și să asculte Dică. Să facă tot ce zice el. I-am zis «Ești nebun? Te joci 6-7 ore pe zi la calculator. Îți acaparează mintea. Să nu te mai joci». I-am zis să arunce calculatorul. Îi dau eu 5.000 de euro pe el. A început să râdă și a zis «Îți promit că nu mă mai joc. Dacă tot specialiștii spun că îmi face rău, nu mă mai joc. Îți dau cuvântul meu»”, a spus Becali la Pro X.

 6. Cpy a scris:

  E silver?

 7. Alibec a scris:

  Am dat search pe gugal si am dat peste stirea asta cu mine. Eu am 8000 de skinuri, iar Golofka are 8000 de nr de telefon ale siliconatelor din Bucuresti.

 8. Kiki a scris:

  Bai Alibec ! Mai muncim si noi ?

 9. Alibec a scris:

  Bai da ce f**e grija pe voi ce fac eu , am si eu timp liber trebuie sa am s o ocupatie dferita decat fotbalul
  ai dreak prichindei nu aveti ce comenta

 10. John a scris:

  Ar trebui să râdem? Cine e Denis Alibec?

 11. Terror a scris:

  Daca traiesti pe sub pamant sau nu locuiesti in Romania ,probabil ca nu ai auzit de Denis Alibec. Nu sunt microbist, sau jucator la pariuri dar am auzit de el la rubricile de stiri.

 12. extra-buff a scris:

  @Terror taci dreq copil dement ce esti. Nu toata lumea este interesata de toti no liferii care joaca CS.

 13. Duke Nukem a scris:

  CG a devenit Sport.ro mai nou?

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.