Data startului Steam Winter Sale a fost anunțată

'Tis the Season for Sales

Steam Winter Sale va începe pe data de 18 decembrie ora României 20:00 și va continua până pe 2 ianuarie 2015, a anunțat PayPal.

PayPal Japoina a trimis în mod anticipat un număr de emails pentru a anunța evenimentul, la fel cum s-a întâmplat și pentru Steam Autumn Sale. Userul ce a anunțat presa despre acest eveniment a confirmat veridicitatea anunțului primit din partea PayPal.

Steam Winter Sale va avea o durată mai mare și, precum în anii precedenți, va avea cele mai mari reduceri din selecția de jocuri. Păstrând tradiția, vor exsta comunity challenges și insigne de colecționat.

Un aspect interesant este faptul că Metal Gear Solid: Ground Zeroes va fi lansat pe Steam în aceeași zi cu începerea promoției și jocul, la doar o săptămână distanță de lansare, încă nu are anunțat un preț și nici nu poate fi achiziționat. Astfel, există posibilitatea ca MSG: Ground Zeores să aibă un preț special încă din ziua lansării.

2 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. RobertGTO a scris:

    ati uitat sa adaugati ca va fi un event pe data de 15-18 dec mai multe detalii in link http://steamcommunity.com/auction/#auction_faq

  2. Cryio a scris:

    Cred ca asta este printre putinele stiri de gaming genuine care se potrivesc Romaniei.

    Ora 8, 18 Decembrie. Clar si la obiect.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.