Dată de lansare pentru DLC-ul Wolfenstein 2: The New Colossus, “Freedom Chronicles”

DLC-ul va fi împărțit pe din 3.

Bethesda a anunțat că DLC-ul Freedom Chronicles, pentru Wolfenstein 2: The New Colossus, va spune povestea a 3 eroi, complet separat de povestea jocului în care eroul principal e BJ Blazkowicz. DLC-ul va împărțit pe din 3 – câte unul pentru fiecare erou, iar primul, The Adventures of Gunslinger Joe, va fi lansat din 14 decembrie.

Povestea celui de-al doilea erou se va intitula The Diaries of Agent Silent Death, va fi lansat din 30 ianuarie și va pune jucătorii în pielea unui fost agent OSS devenit asasin, Jessica Valiant, iar cel de-al treilea, The Amazing Deeds of Captain Wilkins, va sosi în martie 2018.

Un capitol prolog, în care sunt prezentați cei trei eroi, este disponibil acum pentru cei care au pre-comandat jocul sau au Season Pass, iar cele 3 pachete cu eroi vor fi disponibile și individual.

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. SupremeBeing a scris:

    Ce porcarii de DLC-uri singurul care la prima vedere pare putin mai interesant este “The Diaries of Agent Silent Death”.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.