Darksiders II: Deathinitive Edition va fi lansat în această lună

Va fi lansat în toată lumea pe PlayStation 4 și Xbox One din 27 octombrie.

Darksiders II: Deathinitive Edition va fi lansat în toată lumea pe PlayStation 4 și Xbox One din 27 octombrie, a anunțat Nordic Games.

Darksiders-II-Deathinitive-Edition_xboxone Darksiders-II-Deathinitive-Edition_xboxone

“Este rar ca dezvoltatori să avem oportunitatea să revizităm unul din jocurile anterioare,”

a declarat directorul de design al Gunfire Games, John Pearl.

“Pasajul timpului și numeroasele jocuri la care am lucrat, de când a fost lansat Darksiders II, ne-a oferit posibilitatea să ne întoarcem la el cu o perspectivă reîmprospătată.”

“Am început prin a remodela fiecare bucățică din joc, crește rezoluția texturilor, introduce noi surse de lumină și modalități avansate de randare. Darksiders II a avut multe DLC-uri ce constau în arme, armuri și locații unice. Aceste DLC-uri sunt acum parte din jocul inițial primind atenția cuvenită, de asemenea.”

“Nu în ultimul rând, am răspuns feedback-ului primit și am corectat și rebalansat elemente din joc.”

Imagini noi și comparative (stânga vechi, dreapta Deathinitive):

Darksiders-II-Deathinitive-Edition_8 Darksiders-II-Deathinitive-Edition_7 Darksiders-II-Deathinitive-Edition_5 Darksiders-II-Deathinitive-Edition_6  Darksiders-II-Deathinitive-Edition_3 Darksiders-II-Deathinitive-Edition_4

Darksiders II

Producător: THQ

Distribuitor: THQ

Platforme: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Gen: Action

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 24 august 2012

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Altshiftkill a scris:

  DEci, PS4 si X1 primesc, intr-un final, editia de PC ? Era si cazul …

 2. Kain1990 a scris:

  @Altshiftkill – probabil ai vrut sa fii ironic dar si asa Deathinitie Edition aduce mult mai multe decat graphics enhance.

 3. Dorel a scris:

  Cam asa e, eu tin minte ca am jucat Dishonored pe pc si am ramas uimit de grafica si cand vad pe forumuri ca se plangeau altii dar defapt ei se jucau pe xbox 360 sau ps3 si aveau dreptate ca e diferenta mare.

  Asa s-a intamplat si cu GTA 5 si Dragon Age Inquisition, le am pe xbox 360 si se vad prost in comparatie cu pc-ul bine ca le-au scos si pe generatia actuala de console acolo se vad ca pe pc foarte clar amandoua jocuri bune.

  Eu vad partea buna in toata chestia asta, am scapat de limitarile consolelor vechi o sa apara jocuri decente de acum incolo.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.