CS:GO: Situația grupelor de calificare ale Esports Championship Series Season 4 – update

Schimbările din ultima săptămână

Cu trei săptămâni înainte de încheierea calificărilor avem deja prima echipă calificată în finală și o alta pe punctul de a se califica. Avem, de asemenea, și primele echipe eliminate din competiție. 

În conferința europeană Fnatic este aproape calificată, având 11 victorii și doar trei înfrângeri, la polul opus aflându-se în continuare Heroic, care are 11 înfrângeri și o singură victorie. Nici GODSENT nu stă mult mai bine, însă aceasta mai are șanse măcar teoretice să evite turneul de promovare.

Europa:

În conferința americană Cloud9 este calificată deja având 12 victorii și doar două înfrângeri. Foarte probabil, ei i se va alătura curând și SK Gaming, care are 11 victorii și șapte înfrângeri. Cele mai slabe echipe sunt Immortals și Ghost Gaming, fiecare cu câte doar trei victorii. Renegades este într-adevăr, situată pe ultima poziție, însă aceasta are doar patru meciuri jucate, cele mai puține dintre toate echipele. Prin urmare, e puțin probabil să rămână acolo.

America de Nord:

Conform regulamentului competiției, locurile 1-5 se vor duce mai departe în finală, locurile 6-8 vor avea locurile asigurate în următorul sezon, iar ultimele două vor trebui să joace meciuri de baraj.

Toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: Esports Championship Series Season 4 Twitch.

Câștigătoarea ediției anterioare a fost SK Gaming, care în ultimul meci a trecut de FaZe Clan cu 2-1 la general.

Istoricul competițiilor Esports Championship Series:

Sursa: Esports Championship Series