CS:GO: Situația grupelor de calificare ale Esports Championship Series Season 4 – update

Schimbările din ultima săptămână

Cu trei săptămâni înainte de încheierea calificărilor avem deja prima echipă calificată în finală și o alta pe punctul de a se califica. Avem, de asemenea, și primele echipe eliminate din competiție. 

În conferința europeană Fnatic este aproape calificată, având 11 victorii și doar trei înfrângeri, la polul opus aflându-se în continuare Heroic, care are 11 înfrângeri și o singură victorie. Nici GODSENT nu stă mult mai bine, însă aceasta mai are șanse măcar teoretice să evite turneul de promovare.

Europa:

În conferința americană Cloud9 este calificată deja având 12 victorii și doar două înfrângeri. Foarte probabil, ei i se va alătura curând și SK Gaming, care are 11 victorii și șapte înfrângeri. Cele mai slabe echipe sunt Immortals și Ghost Gaming, fiecare cu câte doar trei victorii. Renegades este într-adevăr, situată pe ultima poziție, însă aceasta are doar patru meciuri jucate, cele mai puține dintre toate echipele. Prin urmare, e puțin probabil să rămână acolo.

America de Nord:

Conform regulamentului competiției, locurile 1-5 se vor duce mai departe în finală, locurile 6-8 vor avea locurile asigurate în următorul sezon, iar ultimele două vor trebui să joace meciuri de baraj.

Toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: Esports Championship Series Season 4 Twitch.

Câștigătoarea ediției anterioare a fost SK Gaming, care în ultimul meci a trecut de FaZe Clan cu 2-1 la general.

Istoricul competițiilor Esports Championship Series:

Sursa: Esports Championship Series

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.