CS:GO: Situația grupelor de calificare ale ESL Pro League Season 5 – update

Schimbările din clasament din ultima săptămână

Astralis a preluat conducerea grupei europene de calificare, însă mai mult ca sigur că este pentru o perioadă scurtă de timp datorită faptului că are două meciuri jucate în plus față de North și de Na’Vi. Cel mai spectaculos progres l-a înregistrat G2 eSports, care de pe ultimele locuri – acolo unde s-a aflat săptămâni la rând -, a ajuns pe poziția a șasea, având șanse să mai câștige câteva. Alte schimbări notabile sunt căderea celor de la Team EnVyUs de pe locul nouă până pe 12 și pierderea a trei poziții de către HellRaisers.

 

Ca de obicei, grupa nord-americană este condusă de SK Gaming, fiind puțin probabil să piardă locul întâi până la sfârșitul sesiunii de calificare. În schimb, OpTic Gaming a continuat să piardă locuri, în momentul de față aflându-se în afara zonei care-i permite trecerea mai departe în play-off-uri. Locul ei a fost luat de Renegades care, similar G2 eSports, pare să fi intrat într-o formă foarte bună. Și Immortals a câștigat câteva locuri bune, de pe locul șase ajungând până pe trei.

Alte schimbări majore nu au mai avut loc, iar la coada clasamentului lucrurile sunt identice cu cele de săptămâna trecută.

 

ESL Pro League Season 5 se va desfășura până pe 18 mai, urmând ca din fiecare conferință să meargă în finală primele șase clasate. 

Ediția anterioară a fost câștigată de Cloud9 care, în finală, a trecut de SK Gaming cu 2-1 la general.

Istoricul competițiilor ESL Pro League:

Untitled

Sursa: ESL Pro League Season 5