CS:GO: Situația definitivă a grupelor de calificare ale ESL Pro League Season 5

Din conferința europeană s-au calificat în finală North, G2 Esports, mousesports, Fnatic, Natus Vincere și Team EnVyUs

Faza grupelor de calificare ale ESL Pro League Season 5 s-a încheiat în Europa. Din conferința europeană s-au calificat în finală North, G2 Esports, mousesports, Fnatic, Natus Vincere și, surprinzător, Team EnVyUs. Aceasta din urmă a stat la mijlocul clasamentului sau chiar în a doua jumătate a clasamentului mai tot timpul, pe ultima sută de metri având o revenire. Echipele de pe locurile 5-9 sunt la egalitate de puncte, diferența fiind făcută de câteva runde.

FaZe Clan, Astralis, Heroic, Ninjas in Pyjamas și Team LDLC nu s-au calificat în finală, dar și-au asigurat un loc în sezonul următor. 

 

 

Din conferința nord-americană au ieșit SK Gaming, Team Liquid, Immortals, NRG eSports, Cloud9 și OpTic Gaming. Următoarele cinci clasate au obținut un loc în următorul sezon. 

 

ESL Pro League Season 5 se va desfășura până pe 18 mai, urmând ca din fiecare conferință să meargă în finală primele șase clasate. 

Ediția anterioară a fost câștigată de Cloud9 care, în finală, a trecut de SK Gaming cu 2-1 la general.

Istoricul competițiilor ESL Pro League:

Untitled

Sursa: ESL Pro League Season 5

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.