CS:GO: Nexus Gaming în playoff-urile competiției de CS:GO din cadrul IeSF World Championship 2017

Nexus Gaming, reprezentanta României, a obținut calificarea în playoff-uri după ce s-a clasat pe locul doi în grupa C

Faza grupelor competiției de CS:GO din cadrul IeSF World Championship 2017 s-a încheiat, Nexus Gaming, reprezentanta României, reușind calificarea în playoff-uri. Ea s-a calificat de pe locul doi.

Situația definitivă a grupelor:

Prin urmare astfel arată meciurile playoff-urilor:

Concursul de CS:GO va ține până pe 12 noiembrie și are un fond de premii de 17,922 USD. Toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: IeSF World Championship 2017 CS:GO Twitch.

România s-a calificat și în playoff-urile competiției de League of Legends, tot de pe locul doi în grupa C. În cadrul competiției de Tekken 7 însă, România s-a clasat pe locul cinci în grupa C, ratând astfel playoff-urile

Anul trecut, în cadrul competiției de CS:GO, România a obținut un loc 9-12, Nexus Gaming fiind eliminată din competiție chiar din faza grupelor, de pe locul trei.

Sursa: IeSF

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.