CS:GO: Nexus Gaming a ajuns în finala competiției de CS:GO din cadrul IeSF World Championship 2017

Nexus Gaming a reușit calificarea în finală după ce a trecut de reprezentanta Suediei, echipa Duttdutt

Nexus Gaming, reprezentanta României din competiția de CS:GO a IeSF World Championship 2017, a reușit calificarea în finală după ce, în prealabil, a trecut nu tocmai ușor de reprezentanta Suediei, echipa Duttdutt. Echipa română a fost într-o primă fază condusă cu 1-0, însă a reușit să revină pe de_mirage și pe de_overpass. Prin urmare, astăzi, Nexus Gaming va întâlni în finală echipa forZe, reprezentanta Federației Ruse.

Ulterior acelui meci s-a jucat și finala mică între Duttdutt și MVP PK – reprezentanta Coreei de Sud –, întâlnire câștigată de cea din urmă cu 2-1. 

Situația playoff-urilor:

Concursul de CS:GO se va încheia astăzi și are un fond de premii de 17,922 USD. Iar finala va putea fi urmărită pe canalul Twitch dedicat competiției: IeSF World Championship 2017 CS:GO Twitch.

Între timp s-a încheiat și concursul de League of Legends. Acesta a fost câștigată cu 2-0, nu tocmai surprinzător, de Coreea de Sud, care în finală a întâlnit Serbia. Pe locul trei s-a clasat China, care a trecut tot cu 2-0 de Israel. China a jucat în finala mică datorită pierderii semifinalei jucate împotriva Coreei de Sud, cu 2-1.

În sfârșit, concursul de Tekken 7 a fost câștigat de Thailanda, într-o finală jucată împotriva Filipine și încheiată cu 5-3.

Sursa: IeSF

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.