CS:GO: Nexus Gaming a ajuns în finala competiției de CS:GO din cadrul IeSF World Championship 2017

Nexus Gaming a reușit calificarea în finală după ce a trecut de reprezentanta Suediei, echipa Duttdutt

Nexus Gaming, reprezentanta României din competiția de CS:GO a IeSF World Championship 2017, a reușit calificarea în finală după ce, în prealabil, a trecut nu tocmai ușor de reprezentanta Suediei, echipa Duttdutt. Echipa română a fost într-o primă fază condusă cu 1-0, însă a reușit să revină pe de_mirage și pe de_overpass. Prin urmare, astăzi, Nexus Gaming va întâlni în finală echipa forZe, reprezentanta Federației Ruse.

Ulterior acelui meci s-a jucat și finala mică între Duttdutt și MVP PK – reprezentanta Coreei de Sud –, întâlnire câștigată de cea din urmă cu 2-1. 

Situația playoff-urilor:

Concursul de CS:GO se va încheia astăzi și are un fond de premii de 17,922 USD. Iar finala va putea fi urmărită pe canalul Twitch dedicat competiției: IeSF World Championship 2017 CS:GO Twitch.

Între timp s-a încheiat și concursul de League of Legends. Acesta a fost câștigată cu 2-0, nu tocmai surprinzător, de Coreea de Sud, care în finală a întâlnit Serbia. Pe locul trei s-a clasat China, care a trecut tot cu 2-0 de Israel. China a jucat în finala mică datorită pierderii semifinalei jucate împotriva Coreei de Sud, cu 2-1.

În sfârșit, concursul de Tekken 7 a fost câștigat de Thailanda, într-o finală jucată împotriva Filipine și încheiată cu 5-3.

Sursa: IeSF