CS:GO: Liga Professional eSports Association (PEA) a fost anulată

Liga a fost anulată datorită votului jucătorilor în favoarea ESL Pro League (EPL)

Organizația Professional eSports Association (PEA) a luat decizia de a anula liga pe care o prevăzuse pentru anul acesta datorită deciziei prin vot a jucătorilor din numai puțin de șase echipe de a participa la ESL Pro League (EPL).

Practic, această hotărâre pune capăt discuțiilor pe tema competițiilor la care jucătorii nord-americani ar avea sau nu ar avea voie să participe. Liga, care a fost anunțată în luna septembrie, urma să aibă un fond de premii de 500,000 USD.

CEO-ul organizației Immortals și un membru al Comitetului Relațiilor cu Jucătorii al Professional eSports Association (PEA) ar fi fost responsabili pentru inițierea votului cândva la sfârșitul lui decembrie.

Organizațiile din cadrul Professional eSports Association (PEA) sunt compLexity Gaming, Team Liquid, Team SoloMid, Counter Logic Gaming, NRG Esports, Immortals și Cloud9, unele dintre acestea aplicând și sancțiuni disciplinare propriilor jucători ca răspuns la semnarea scrisorii care a inițiat toate discuțiile pe această temă. Aparent însă, acestea au fost insuficiente pentru a-i determina pe proprii jucători să voteze în favoarea Professional eSports Association (PEA)

Sursa: venturebeat.com