CS:GO: Fnatic ar putea să-și piardă iarăși jucătorii

Fnatic ar putea să-i piardă pe Olof “olomeister” Kjabjer și pe Dennis "dennis" Edmann

Fnatic este pe punctul de a-și pierde, din nou, doi dintre jucătorii care au consacrat-o în CS:GO. Cei doi ar fi Olof “olomeister” Kjabjer – probabil cel mai titrat jucator de la Fnatic – și Dennis “dennis” Edmann. Primul ar urma să se ducă la FaZe Clan, iar al doilea la GODSENT, aceeași echipa cu care Fnatic a mai făcut câteva schimburi de jucători în trecut.

În locul lor, Fnatic ar urma să-i aducă pe Jonas “Lekr0” Olofsson de la GODSETN – un jucător care a mai jucat la Fnatic câteva luni, anul trecut – și pe Maikil “Golden” Selim de la Fnatic Academy.

Fnatic se află, în momentul de față, în formula care i-a adus succesul încă neegalat în CS:GO din intervalul 2014 – mijlocul anului 2016. Cu toate acestea, în 2017 nu a câștigat nicio competiție și a avut rezultate în primele 3-4 echipe la doar două competiții.

Fnatic a mai trecut prin schimbări de lot și anul trecut, atunci când, inexplicabil, s-a luat decizia de a schimba o parte a echipei cu jucători de la GODSENT. Ulterior, s-a constatat ca decizia avusese rezultate dezastruoase nu doar pentru Fnatic, ci și pentru GODSENT. Motiv pentru care ambele echipe au revenit la formulele inițiale. Cu toate acestea, Fnatic nu a mai revenit la nivelul de dinainte de schimbări.

Sursa: flickshot.fr

Tags:

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. Adi a scris:

    Pe principiul:
    – DO SOMETHNG!!!
    – Like what?
    – I DON’T KNOW!!!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.