CS:GO: The ELEAGUE Major: Boston 2018 – detalii

The ELEAGUE Major: Boston 2018 se va desfășura în perioada 26-28 ianuarie, va avea un fond de premii de un milion de dolari și va alinia la start 16 echipe

Au apărut primele detalii cu privire la următoarea competiție majoră de CS:GO de la Boston. Denumită The ELEAGUE Major: Boston 2018, finala competiției se va desfășura în perioada 26-28 ianuarie, va avea un fond de premii de un milion de dolari și va alinia la start 16 echipe.

Dintre acestea se cunosc deocamdată Virtus Pro, Fnatic, Gambit eSports, Astralis, SK Gaming, BIG, Team North, și ex-Immortals. Acestea și-au asigurat locurile prin prisma rezultatelor obținute la PGL Krakow Major 2017. Restul vor veni din calificări regionale care acoperă Asia, Comunitatea Statelor Independente, America de Sud, Europa și America de Nord.

Calificările în sine au fost segmentate în două faze: cea a campionatelor regionale minor și mai apoi o fază de calificări offline.

Calendarul campionatelor regionale minor:

 

Calificările offline vor avea loc în perioada 12-15 ianuarie 2018.

Toate meciurile, fie că-s din calificări, grupe sau playoff-uri, vor fi difuzate pe Twitch, YouTube, TBS și pe site-ul oficial ELEAGUE.

Sursa: Valve