CS:GO: Copenhagen Games 2018 – detalii

Concursul va avea loc în intervalul 28 martie - 01 aprilie, va alinia la start 16 echipe participante și va avea un fond de premii total de 100,000 USD

Tot în luna martie va avea loc și o nouă ediție Copenhagen Games, un eveniment care va găzdui șase competiții cu cinci jocuri.

Iar concursul de CS:GO din cadrul Copenhagen Games 2018 va avea loc în intervalul 28 martie – 01 aprilie, va alinia la start 16 echipe participante și va avea un fond de premii total de 100,000 USD. Deocamdată este cunoscut numele unei singure participante, nesurprinzător aceasta fiind Team North.

Odată stabilite, cele 16 echipe vor fi împărțite în patru grupe de câte patru, din care în playoff-uri vor merge primele două clasate. Acestea în sine nu sunt dublu-eliminatorii și încep din faza sferturilor de finală.

La fel ca și în anii trecuți, ediția de anul acesta a Copenhagen Games va găzdui și o competiție de CS:GO feminină, care va avea 32 de participante și un fond de premii de 25,000 USD.

Va mai găzdui, însă, și concursuri de Call of Duty WWII, StarCraft II, League of Legends și Team Fortress 2.

Ediția anterioară a competiței masculine de CS:GO a fost câștigată de Team Singularity, care în ultimul meci a trecut de Dreamchasers cu scorul de 2-0.

Istoricul competițiilor masculine de CS:GO de la Copenhagen Games:

Istoricul competițiilor feminine de CS:GO de la Copenhagen Games:

Sursa: Copenhagen Games