CS:GO: Cloud9 a câștigat iBUYPOWER Masters 2017

În finală, Cloud9 a trecut de Renegades cu 2-0

Cloud9 a câștigat iBUYPOWER Masters 2017 după ce, în finală, a trecut de Renegades cu 2-0 la general. Cele două echipe se mai întâlniseră și în faza grupelor, dar acel meci s-a încheiat cu victoria celei din urmă. Cloud9 a câștigat astfel al doilea turneu de anul acesta, după DreamHack Denver 2017, deși alte câteva rezultate bune a mai avut. Performanțele bune rămân, însă, limitate preponderent la competițiile nord-americane – o excepție o face ESL One Cologne 2017.

Situația definitivă a grupelor:

Rezumatul playoff-urilor:

Renegades pare să cunoască o creștere de formă, întrucât aceasta este a doua finală pe care o joacă în decurs de o săptămână, după cea a StarLadder i-League Invitational Season 2. Ea a mai avut rezultate bune și la DreamHack Denver 2017, însă a avut o prestație lamentabilă în cadrul calificărilor regionale ESL Pro League Season 6, unde a ocupat locul nouă.

Împărțirea premiilor:

Ediția anterioară a fost câștigată de Immortals care în ultimul meci a trecut de Cloud9 cu 2-1.

Sursa: iBUYPOWER

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.