Creatorii lui STASIS au anunțat Cayne

Sci Fi Horror Adventure

Studioul THE BROTHERHOOD a lansat STASIS* la finele anului trecut pe Steam, iar acest adventure game a fost apreciat pentru accentele horror și macabre, dar și pentru grafică și povestea matură.

Astăzi, studioul a anunțat că are în proiect Cayne, de asemenea adventure game, care va fi prequel pentru STASIS. Nu au fost oferite prea multe informații, cu excepția câtorva detalii cu privire la grafică și a primei capturi de ecran, disponibilă în deschiderea știrii. Personajele vor fi 3D, ce va permite animații mult mai fluide. Hărțile vor fi în continuarea 2D prerendered, dar vor avea iluminat dinamic, prin Normal Maps și un nou sistem Shader. Atmosfera macabră și 1980 SF (precum Alien), se va întoarce, dar cu unele noutăți.

Pagina Steam pentru STASIS este aceasta.

*Studioul insistă să scrie numele său și al primului titlu cu majuscule.

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. GicaContra a scris:

    Stasis e un joc de nota 10! Unul din puține titluri văzute din avion cu adevărat bine făcute! Și unul din cele 5-6 titluri jucate de mine pe pc de la apariția ps2

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.