Creatorii lui PlayerUnknown’s Battlegrounds anunță Ascent: Infinite Realm

Și primul trailer

Bluehole, studioul responsabil pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds, care a trecut recent de 20 milioane exemplare vândute, anunță că are în dezvoltare Ascent: Infinite Realm.

A:IR, cum este denumit de studio, face parte din genul MMORPG open world cu cu mix fantasy/steampunk și lupte Realm vs Realm. Luptele vor avea loc la sol și în aer cu ajutorul vehiculelor controlabile, cinci clase personalizabile fiind disponibile.

Primul Beta va avea loc în prima jumătate a lui 2018, iar PUBG va ieși din Early Access până la finalul anului, când versiunea Xbox One va fi de asemenea lansată.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. PcS a scris:

    Daca merge tot in 5 fps-uri e clar

  2. Dodo a scris:

    Problemele sunt de la tine.Nu merg jocuri din 2017 cu PC-uri din 2010 ? Daca am avea si noi salarii reale ,ne-am putea actualiza PC-urile si atunci ar fi mult mai ok.

  3. Xenocyde a scris:

    PcS stie ce zice. Tera Online facut de Bluehole e prost optimizat si nu ruleaza prea bine pe nicio configuratie. Poate totusi banii care tot curg din PUBG vor fi intrebuintati mai cu cap in cazul A:IR.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.