CompLexity Gaming a fost cumpărată

Proprietarul clubului de fotbal american Dallas Cowboys a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al organizației

CompLexity Gaming și-a adăugat numele pe lista tot mai lungă de organizații de eSports nord-americane preluate parțial sau în totalitate de oameni de afaceri din lumea sportului.

Asta după ce John Goff, proprietarul clubului de fotbal american Dallas Cowboys, a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al organizației.

În urma preluarii, fostul CEO al organizației, Jason Lake, își va păstra locul, însă echipele de CS:GO și Dota 2 vor fi relocate într-un nou centru situat în Frisco, Texas.

Investițiile din sport în eSports au devenit un lucru constant, mai ales în ultimii doi ani și mai ales în Statele Unite. NRG eSports, Cloud9, Immortals, Team Liquid, OpTiC Gaming sau Team SoloMid numărându-se printre organizațiile care au reușit, într-un fel sau altul, au reușit să obțină sponsorizări din partea unor companii sau entități sportive mari.

Lista parteneriatelor importante formate anul acesta:

Sursa: CompLexity Gaming

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.