CoD: Rezumatul CWL Anaheim Open 2017

Luminosity Gaming a câștigat CWL Anaheim Open 2017, a patra competiție majoră de Call of Duty: Infinite Warfare a anului

Și CWL Anaheim Open 2017 a ajuns a capăt, fiind câștigată de Luminosity Gaming, care în finală a jucat cu aceeași echipă cu care s-a întâlnit și în finala Global Pro League Season 1, adică cu Splyce. Diferența a fost că, de data aceasta, Luminosity Gaming a fost echipa care s-a impus.

Rezumatul fazei grupelor:

CWL Anaheim Open 2017 s-a desfășurat la Anaheim, California, și a fost a patra competiție majoră de Call of Duty: Infinite Warfare a anului. De asemenea, a avut un fond de premii de 200,000 USD, toate meciurile desfășurându-se în sistem 4v4.

Rezumatul playoff-urilor:

NOTĂ: Faza playoff-urilor a avut și loser bracket, neprezentată în rezumatul de mai sus.

Împărțirea premiilor:

Următoarea competiție programată de Call of Duty: Infinite Warfare este Global Pro League Stage 2, a cărei listă de participante a fost, în cea mai mare parte, stabilită deja prin prisma rezultatelor de la CWL Anaheim Open 2017. Iar situația, per ansamblu, a competițiilor de Infinite Warfare din acest an este următoarea:

Sursa: majorleaguegaming.com

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.