Cel mai recent mod pentru Cities: Skylines aduce înapoi titlul SimCopter

Un titlu inedit primește o continuare neoficială

Nu este nicio surpriză că suportul fanilor pentru Cities: Skylines este imens, dat fiind că titlul lansat de Colossal Order este primul city builder din ultimii ani care permite modding.

Dacă o creație intitulată Flight Cimulator, care transformă jocul într-un simulator de zbor, a avut un succes răsunător, de ce aparatele aeriene pentru zbor la punct fix nu ar fi incluse? Și ce titlu ar fi  mai oportun pentru emulare dacă nu creația lansată de Maxis în 1996, SimCopter. Precum titlul menționat anterior, puteți zbura cu un elicopter în orașul construit de voi, deși momentan CityCopter nu prezintă misiuni. Încă în faze incipiente, geometria fiecărei clădiri din CityCopter este modelată.

Modul este disponibil aici., urmând să fie introdus pe Steam Workshop la o dată ulterioară. Pentru cei interesați de Realitatea Virtuală, modul va avea suport și pentru Oculus Rift.

Cities: Skylines este disponibil pe Steam, unde la o lună de la lansare este al patrulea cel mai bine vândut titlu din catalogul magazinului. Creațiile fanilor au depășit recent borna de 30000.