Brink a devenit Free to Play pe Steam

Veți găsi suficienți jucători pe servere

Brink era unul dintre cele mai așteptate titluri FPS multiplayer ale anului 2011, dar el a fost un pachet mixt. Pe de o parte, mobilitatea ridicată, nu cu mult diferită de cea din Mirror’s Edge, hărțile care prioritizau obiectivele și stilul grafic plăcut au fost lăudate, dar shooting-ul generic era mai degrabă dezamăgitor.

Acestea fiind spuse, jocul a devenit Free to Play pe Steam, iar jucătorii pot să creeze servere dedicate. Momentan, sunt 1400 jucători activi pe Steam, mai mult chiar decât LawBreakers, lansat săptămâna trecută.

Brink este „tatăl” lui Dirty Bomb, lansat în 2015 direct Free to Play.

2 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. a a scris:

    pai si ei de unde castiga ? vand skinuri ceva ?

  2. GTX 1080 TI XXX Edition a scris:

    Domnule a avand in vedere ca a fost lansat in 2011 si acum a devenit gratuit iti dai seama ca era contra cost insa de ce sa dai bani pe asa ceva cand ai Team fortress 2. Am jucat Brink si pot sa zic ca povestea este inexistenta, campania singleplayer o termini in mai putin de 6 ore, misiunile sunt repetitive si anume aperi/ataci, AI pare sa fii fost scapat in cap de pe un zgarie nor, Shooting-ul mi se pare generic, parkour-el este ciudat, dialogurile par sa fii fost scrise de niste copii corigenti la romana. Sunetul armelor se aude bine, la fel si personajele, ai libertate mare de customizare a personajului inclusiv vocea acestuia, alegi din 4 clase. multiplayer-ul era destul de fun (pacat ca recicleaza tot ce faci in campania de singlepayer), level desingul este dinamic si totusi nu se vedea de ce cerea i5/amd phenom x4 945, 3gb ram si gtx460/radeon hd 6850. Medioclu pare sa fie mult spus

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.