Blizzard dorește să interzică folosirea mouse&keyboard în Overwatch pe console

I've got you in my sights

Overwatch este unul dintre cele mai populare titluri FPS ale momentului, trecând recent de 25 milioane jucători pe PC, PS4 și Xbox One.

Blizzard are toate motivele să fie entuziasmat de succesul creației sale, dar situația jucătorilor de elită de pe console aduce îngrijorare.

Jeff Kaplan, directorul dezvoltării, se opune faptului că unii gameri folosesc mouse și tastatură în Overwatch prin programul XIM. Blizzard a contactat Sony și Microsoft pentru a elimina suportul pentru acel software neoficial. Mai mult, Kaplan îndeamnă gamerii să ceară același lucru de la producătorii consolelor.

Este adevărat că folosirea perifericelor destinate PC-ului într-un joc de consolă aduce avantaje semnificative, cu atât mai mult într-un Shooter competitv. De cealaltă parte, dacă opțiunea (chiar și neoficială) există…

10 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. eusunt a scris:

  LoL : ))) sa folosesti m + t pe consola. Genial

 2. Anοn Barbarul a scris:

  hahahaha undei cristian1elite sa ne zica noua ca un cacat de controler de xbοx e mai bun decat mοuse + keyboard, haide tata si trage cateva lacrimi, ferentaristuIe, mars la cοtetz

 3. dodobird a scris:

  :))) nici nu e posibil sa joci cu mouse&keyboard pe consola :)) lol 1 aprilie a venit mai devreme L:)
  overwatch e fff bine optimizat pe pc

 4. CRISTIAN1ELITE a scris:

  Cred ca esti idiot. 🙂 Am zis ca cel mai bun Controller este cel de Xbox. Nu am zis ca este mai bun decat mouse-ul + tastatura,

 5. Anthony a scris:

  unde-s aia care ziceau ca pe console cu maneta tintesti la fel de bine ca de la tastatura si mouse?

 6. krauss a scris:

  Acesti oameni mentionati de tine, anthony, incearca de jumatate de ora sa dea un headshot, drept urmare sunt ocupati! :))

 7. Kiki a scris:

  Nu stiu cum sa va zic dar daca eu pot sa folosesc mouse + keyboard pe consola, aceasta va fii viitoarea mea alere in locul unui nou PC!

 8. Anthony a scris:

  scrie clar ca exista un program XIM.. am vazut si un fel de adaptor

 9. cTm a scris:

  Asta arata cat de snobi sunt cei care joaca pe console un shooter.

 10. Gigi Marga a scris:

  Sa ii interzica, tata. Sa joace “fotbal” numai ologii si chiorii intre ei. In felul asta va fi un meci cinstit :))

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.