Black Desert Online se bucură de succes pe Steam

Dar Asia aduce banul gros

Puține jocuri asiatice, MMO sau nu, au succes în Vest, dar asta a reușit Black Desert Online, lansat de Pearl Abyss pe Steam în Europa și America de Vest în luna mai 2017.

A fost anunțat oficial că, de la lansare și până acum, jocul a fost cumpărat în 530.000 exemplare pe Steam, ce a adus 1,3 milioane $ pentru studio. Dat fiind că jocul costă 10€ în Vest, putem vedea că o sumă impresionantă s-a dus către infrastructură.

Cifrele pe piața vestică sunt ok, dar cele totale, unde piața asiatică domină, sunt impresionante. 7,65 milioane exemplare au fost vândute, rezultând în 300 milioane $ pentru studio.

Pagina Steam este aici.

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. paul a scris:

    Costul jocului e pistol cu apa pe langa cei cheltuiti in pearl shop… pt fiecare cont un 50$ cheltuiti de playeri in pearl shop si se poate estima cam cat castiga saracul studio :)…de altfel un joc extraordinar 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.