Bioware oferă 10 ore gratuite în Mass Effect: Andromeda și 50% reducere

Pathfinder este chemat la datorie

EA și Bioware au activat un trial gratuit pentru Mass Effect: Andromeda pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Toți doritorii pot să încerce gratuit 10 ore din Mass Effect: Andromeda, în singleplayer și multiplayer, după preferințe. Încă o dată, trialul nu presupune abonament Origin Access sau orice altceva, ci este deschis tuturor.

Mai mult, jocul are o reducere de 50% pe Origin care ar fi aplicabilă celor care activează trialul, dar pare să fie aplicată direct în magazin, fără a necesita activarea demo-ului.

De la lansare, Bioware a lansat un număr de patch-uri care corectează, mai mult sau mai puțin, animațiile personajelor, una dintre marile probleme întâmpinate de gameri.

Pagina Origin este aici.

9 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. SupremeBeing a scris:

  Animațiile Personajelor nu m-au deranjat prea tare cel mai mult ma deranjat e ca nu poti sa schimbi outfit-ul si
  armele companionilor tai si misiunile secondare de umplutura dar in rest totul a fost destul de bunicel.
  Daca Haterii retarzi nu distrugeau ME Andromeda primeam si noi Ark Quarian DLC.
  Deci ca o concluzie Mass Effect Andromeda cu cel mai nou patch 1.09 este un joc solid si merita cumparat
  cu reducerea aia de 50%.

 2. Kiki a scris:

  Am renuntat sa mai ascult in gura unuia si a altuia , cum ca e panarama, este praf , si cum nu prea am SF-uri cu explorari ,tehnologii , extraterestrii , planete, am decis sa ii dau o sansa si nu regret . Am 2h in el si imi place la nebunie . Mai m 8 ore si ma decid dupa, desi …70% este ca si cumparat. Aveti idee cam cate ore de gameplay are campania SP?

 3. alberto a scris:

  multe ore depinde de fiecare cum ii place sa joace mie, eu personal prefer sa pierd multe ore in gameplay sp

 4. krauss a scris:

  @kiki campania single player cu toate misiunile secundare incluse se intinde pe 100 de ore. Daca joci doar pentru povestea principala, ai undeva la 25-30 de ore!

 5. Sir Donald Trump a scris:

  E clar ca e disperare mare la Bioware. Deja sunt presati de concedieri din cauza vanzarilor slabe si recenziilor negative si nu stiu ce sa mai faca.

  Sper sa falimenteze decat sa mai scoata inca un Dragon Age obosit sau sa se apuce de ruinat si seria Kotor.

 6. Sir Donald Trump a scris:

  @kiki: daca ai 12 ani, poate ca iti va placea.
  Cu toate astea, de la mijlocul povestii si dupa ce faci vreo cateva misiuni secundare, o sa te plictisesti.

  Nu zic ca povestea din trilogia originala Mass Effect era mai exceptionala avand carente grave de logica cu combat de rahat si sistem retard de dialoguri , dar aia macar era mai interesanta si motivanta multumita personajelor.

 7. Părintele Ghelasie a scris:

  Ideea e ca trilogia originala Mass Effect era interesanta de jucat, personajele erau mai bine conturate (cu cateva exceptii din ME3 : Vega, inginerul bulangiu care incepe sa boceasca, si vaca aia de reporterita imi vin in minte), nu era atat rahat SJW varat pe gatul nostru, si in felul ei era suficient de originala ca poveste.
  ME Andromeda, in afara de partea de explorare, a ratat toate obiectivele : nu are nici o legatura cu Mass Effect in afara raselor si a catorva chestii minore de storyline, alienii sunt generici, povestea principala este plina de gauri ca o felie de emmental, antagonistii nu au motivatie solida si nimic original, dialogurile sunt in general puerile si in cateva cazuri de-a dreptul idioate, atitudinea “ez game, ez life” a personajelor este total deconectata de gravitatea situatiei in care se afla, etc. Ideea este ca Bioware aveau oportunitatea sa faca un joc extraordinar, pana la urma se muta totul in alta galaxie , dar au ales sa fie mediocri.
  Dupa 120 ore de joc, in care am facut cam tot si explorat absolut tot, gandul la final a fost “Mare pacat!”.

 8. Părintele Sculămentarie a scris:

  Feminăstele pocite si pederăstii fămeiesti au pocit jojul cu tăt felul de nereusite si pocitănii ca să semene aleit cu dănsii iar ănimătiile au fost esternalizăte la natiuni de măna a săpspea precum India 1, India 2 (Romănia) si ăsa mai desarte pănă la India 5 (albănejia bulgărskaia). Acuma că tăriile civilizăte ău refuzat cătegoric jojul nu le rămăie decăt să-l deie gratis cu forta ăn tările care l-ău pocit, de lă India 1 pănă la India 5.

 9. Red a scris:

  Lol, India 2 – România: soooo true 😀

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.