Au fost publicate primele review-uri pentru Child of Light

A primit și două note de 10 din 10 posibile.

Ubisoft a anunțat în august 2013, Child of Light, un turn-based RPG care a fost lansat în format digital pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 și PC (via Steam) de astăzi, 29 aprilie, la prețul de 14.99 de dolari.

Iată ce note a primit și ce spun primele recenzii despre el:

Jocul a fost creat de o echipă mică de la Ubisoft Montreal pe engine-ul UbiArt Framework ce face ca Child of Light să arate ca o pictură interactivă.

Child of Light conține alternative la povești clasice în care jucătorii vor porni într-o avantură epică în magica lume pictata Lemuria. Ei vor descoperi mistere, vor participa la lupte pe ture, inspirate din jocurile clasice de genul JRPG și vor explora regatul misterios. Jucătorii vor intra în pielea lui Aurora, un copil furat de acasă, care, în călătoria sa înapoi, trebuie să salveze luna, soarele și stelele ținute captive de misterioasa Queen of the Night. Ajutată de companionul ei, Igniculus licuriciul și alți aliați asemănători, Aurora trebuie să-și confrunte temerile, ce includ dragoni și alte creaturi misterioase, într-o variantă modernă a unor povești străvechi.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. sourcefeeder a scris:

  Se pare ca Ubi nu si-a platit taxele.

 2. kikiriki a scris:

  Ubi are pe mana un motor grafic excelent si stie sa il foloseasca, jocurile facute cu el arata excelent. Nu stiu daca ar functiona 3D, dar cum ar arata Beyond Good and Evil 2 pe motorul asta, ar fi ireal.

 3. Gupp a scris:

  Am jucat aseara Child of Light, am rezistat cu greu 2 ore. Desi grafica este incredibil de frumoasa, are multe alte minusuri la capitolul gameplay: dialoguri patetice (fara voice over), talent system inutil, lupte extrem de repetitive.

  Daca puteti trece cu vederea aceste elemente si sunteti fani inraiti ale jocurilor turn-based, atunci jocul vi se va parea minunat.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.