Au fost publicate primele review-uri pentru Child of Light

A primit și două note de 10 din 10 posibile.

Ubisoft a anunțat în august 2013, Child of Light, un turn-based RPG care a fost lansat în format digital pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 și PC (via Steam) de astăzi, 29 aprilie, la prețul de 14.99 de dolari.

Iată ce note a primit și ce spun primele recenzii despre el:

Jocul a fost creat de o echipă mică de la Ubisoft Montreal pe engine-ul UbiArt Framework ce face ca Child of Light să arate ca o pictură interactivă.

Child of Light conține alternative la povești clasice în care jucătorii vor porni într-o avantură epică în magica lume pictata Lemuria. Ei vor descoperi mistere, vor participa la lupte pe ture, inspirate din jocurile clasice de genul JRPG și vor explora regatul misterios. Jucătorii vor intra în pielea lui Aurora, un copil furat de acasă, care, în călătoria sa înapoi, trebuie să salveze luna, soarele și stelele ținute captive de misterioasa Queen of the Night. Ajutată de companionul ei, Igniculus licuriciul și alți aliați asemănători, Aurora trebuie să-și confrunte temerile, ce includ dragoni și alte creaturi misterioase, într-o variantă modernă a unor povești străvechi.