Astăzi vom primi primul trailer pentru filmul Tomb Raider

Filmul va fi lansat în cinematografe în martie.

Warner Bros. Pictures a publicat afișul și un teaser pentru trailer-ul filmului Tomb Raider care urmează să fie lansat astăzi.

Bazat pe seria de jocuri video Tomb Raider, în film rolul lui Lara Croft este intepretat de câștigătoarea premiului Oscar, Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl), regia îi aparține lui Roar Uthaug (The Wave), iar producător este Graham King (The Departed) de la GK Films.

Filmul va fi lansat în cinematografe din 16 martie 2018 , iar în film îi vom vedea și pe Dominic West (Money Monster, 300), Walton Goggins (The Hateful Eight, Django Unchained) și Daniel Wu (Into the Badlands).

Cel mai nou titlu din franciza de jocuri este Rise of the Tomb Raider, care a fost lansat în 2015 și este disponibil pe Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 și PC.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. sa a scris:

    Vrem joc nu asta !

  2. Tata lui Dendi a scris:

    joc cu tomb raider nu mai vedem pana in 2019

  3. ... a scris:

    Avortomb Raider – actrita mai anorexica, cu fizic mai atrofiat de prepuber, fara buci, fara sani nu gaseau? Cea mai proasta alegere, fail sigur filmul!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.