Astăzi se lansează și în România consola Nintendo Switch

La ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București.

Media Galaxy anunță lansarea în premieră a consolei Nintendo Switch, cel mai nou hardware dedicat entertainment-ului marca Nintendo. Aceasta va fi disponibilă spre vânzare începând cu data de 3 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 3 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a încerca, în premieră, consola Nintendo Switch dar și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Cei prezenți vor putea participa la o tombolă în care vor avea ocazia de a câștiga o consolă Nintendo Switch. De asemenea, toți cei care cumpără consola pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru un joc 1-2-Switch, un joc The Legend of Zelda: Breath of The Wild și un Nintendo Switch Pro Controller.

 Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicată evenimentului de lansare.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.