Assassin’s Creed va deveni serial de animație pe Netflix

Iar primul episod Castlevania vine peste doar două zile

Adi Shankar, producătorul seriei animate Castlevania Netflix, a anunțat că și Assassin’s Creed va primi același tratament.

Singura altă informație concretă este că povestea va fi originală. Toate celelalte vor veni la o dată ulterioară.

Castlevania va debuta pe Netflix pe 7 iulie.

4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. sa a scris:

  Kys

 2. Icsbocs a scris:

  Lipseste un board-game AC. Sau poate nu :))

 3. nVIDIA a scris:

  Castlevenia stă să vină (perfect, încă două zile). Doar două sezoane vom avea, primul a câte 4 episoade (cam puţin când te gândeşti că va dura 30 de min/ep.)

  Oarecum interesant şi incitant varianta animation decât live-action 🙂 😉 :D. Cuz, oricum, avem seria live-action de filme AC (cu Michael Fassbender, foarte bun în rol). A fost şi cea mai bună ecranizare a unui joc video, a doua fiind Prinţul Persiei (2010), cu Jake Gyllenhaal şi Gemma Arterton (ce naiba, trebuie să-l ştiţi… 🙂 ).

  La NETFLIX mai este în pre-producţie şi serialul live-action The Witcher (observ că ăştia încearcă din răsputeri să facă adaptări dupa jocuri, interesant să vedem cum vor ieşi toate show-urile planifacate de această companie).

  Per total, o informaţie bună Retro8.

 4. NeoGalaxy a scris:

  Nu-s fanul adaptarilor dupa jocuri, cel putin filmele dupa jocuri sunt mediocre, nu stiu inca unul care s-a meritat vazut… mai grav este ca le-am vazut cam pe toate… Cat despre Assassin’s Creed, n-ar fi rau ca Ubishit sa lucreze la calitatea jocurilor, poate repara si Uplay-ul ala candva, cine stie. Sunt jocuri care au avut meniu cu rewards si actions in Uplay si pe parcurs le-au pierdut, sunt actiuni sau rewards care nu merg si mai sunt si alte probleme, dar de asta vad ca nu se ocupa nimeni.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.