Actorul lui Batman spune că seria Batman: Arkham este abandonată

Good Night, sweet prince of the night

Batman: Arkham este una dintre cele mai populare serii third person action din ultimul deceniu, iar primele două titluri, Asylum și City, sunt considerate capodopere.

Din păcate, se pare că seria a fost abandonată de Warner Bros, dacă este să dăm crezare lui Kevin Conroy, vocea lui Batman în toate cele patru jocuri Arkham.

Nu îmi vine să cred că nu vor face încă un joc, dar nu vor face. Nu este incredibil? Au făcut miliarde de dolari din aceste jocuri. Dar nu au niciun plan să facă altul.

Este adevărat că ultimul joc, Batman: Arkham Knight, a avut probleme tehnice masive pe console și PC, dar vânzările nu au fost atroce. Penultimul titlu, Batman: Arkham Origins, deși a jucat la sigur cu formula seriei, a fost solid în toate aspectele.

https://twitter.com/KAOTIC24/status/906592335257112581

6 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Tata lui Dendi a scris:

  exagereaza cu miliardele, oricum vor face ei ceva dar rocksteadi fac o pauza dupa un esec de joc

 2. cris a scris:

  @Tata lui Dendi – Arkham Knight doar esec nu a fost. A fost un joc cu momente extraordinare dar cu lacune pe ici colo care au stricat imersia aia de film dar nici vorba de esec. Esec o fi ptr tine ca probabil ai avut hardware mediocru si varianta PC a fost un port foarte prost facut de cv studio fara experienta.

 3. Amaregaz a scris:

  Singurul lucru enervant la arkham knight a fost treaba cu masina, faptul ca tio baga pe gat la puzzleurile cu ridller, asta pe langa chestia cu optimizarea, in rest un joc foarte bun, mai ales coloana sonora

 4. Mandea a scris:

  nu la riddler, la momentele cu tancuri era de rahat. am repetat la greu din alea ca muream pe final. l-au complicat inutil, dar nu se poate zice esec. nu a fost chiar ce se putea, asta da.

 5. Bogdan a scris:

  Am jucat cam 15-20% din Arkham Knight pe PC si 100% pe Xbox One.
  Pot sa spun ca avea probleme grave pe PC, in special cand conduceai batmobil-ul chiar si dupa toate acele patch-uri. Consider ca s-au complicat, desi a fost o experienta interesanta sa-l conduci. Ori macar, puteau sa limiteze timpul in care interactionai / conduceai batmobilul.

  In schimb, ca experienta generala mi s-a parut cel mai bun din serie: upgradeuri, gadgeturi, combo-uri, misiunile secundare si integrarea lor in povestea principala. Ca poveste, a fost reusita, dar nu peste cea din Arkham City. Am simtit la anumite faze ca actiunea este un pic trasa de par, chiar si pentru universul lui Batman.

  Din cauza Batmobilului si luptelor folosindu-te de acesta, am mai scazut din nivelul de dificultate; erau unele lupte din misiunile secundare pe care le-am incercat si de 30 ori; dupa ce am scazut nivelul de difucltate, le-am terminat din prima.

  Ridlle-ruile mi s-au parut cireasa de pe tort in acest joc, desi unele erau de-a dreptul enervante (cateva din cele in care aveai msiiunea s-o eliberezi pe Catwoman).

  Nu m-ar deranja, chiar din contra, ca peste 2-3 ani sa apara un nou joc din aceasta serie.

 6. nVIDIA fucking GeForce GTX a scris:

  Nu te-ar deranja, dar slabe sanse sa apara alt joc din acest univers. Britanicii de la ROCKSTEADY cred ca vor merge pe Superman.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.