În această săptămână Rockstar Games va face o dezvăluire

Posibil să fie vorba de ceva legat de Red Dead Redemption 2

Rockstar Games a făcut un anunț cum că urmează să facă o dezvăluire pe 28 septembrie. Poate fi vorba de ceva legat de Red Dead Redemption 2, dacă luăm în considerare fontul și culoarea roșie care sunt utilizate.

Red Dead Redemption 2 nu are încă o dată de lansare fixă, se știe doar că va fi disponibil din primăvara 2018 pe PlayStation 4 și Xbox One, iar utilizatorii de PC încă își fac speranțe că poate-l vor primi și ei.

5 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. ss a scris:

  hai cu gta-ul 6 )

 2. SuccubusHunter a scris:

  Eu inca mai sper la varianta pentru PC……adica se vrea a fii un shooter……c’mon guys….

 3. Alberto a scris:

  Nu I shoer
  Nare Cum

 4. Hh a scris:

  mda..e cat se poate de clar, mai toata echipa munceste pe branci la Red Dead Redemption . Gta6 poate sa mai astepte, oricum scot bani frumosi cu gta 5 online ((

 5. nVIDIA fucking GeForce GTX a scris:

  @ss. Stiu ca probabil tu vrei GTA VI, dar n-are sub nicio forma sa se anunte ceva de genu’…, Jimmy_X, a spus bine “dacă luăm în considerare fontul și culoare roșie care sunt utilizate” (100% o sa fie RDR2), dar nu stim ce?! Eu sper la un gameplay trailer, ci nu un Trailer #2 (sau ceva interesant de mecanica jocului, cum facea R* cu Max Payne 3 sau Red Dead Redemption (2010)).

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.