24 de milioane de conturi create pentru World of Tanks

Nu se precizează câte sunt active

Modelul free-to-play devine tot mai popular în ultima vreme, o mulţime de jocuri adoptând acest sistem, în unele cazuri pentru ca publisher-ul să nu fie nevoit să închidă serverele.

Printre acestea există câteva foarte apreciate de jucători, precum League of Legends sau World of Tanks. Dacă acum câteva luni Riot Games se lăuda cu 30.000.000 de conturi înregistrate pentru LoL, Wargaming.net, dezvoltatorul şi publisher-ul World of Tanks vine să anunţe că şi pentru jocul lor au fost înregistrate 24 de milioane de conturi, în doar un an de când a fost lansat oficial.

World of Tanks a stabilit şi recordul pentru “MMO-ul cu cei mai mulţi jucători conectaţi simultan pe un server” cu 91.311 de jucători aflaţi concomitent pe un server rusesc, între timp numărul acestora depăşind 450.000. Nu ni se oferă însă şi numărul celor încă active şi nici nu se spune nimic despre sistemul fosrte slab de matchmaking sau despre impactul foarte mare asupra jocului pe care îl au obiectele cumpărate cu bani reali.

World of Tanks

Producător: Wargaming.net

Distribuitor: Wargaming.net

Platforme: PC

Gen: MMOG

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 12 aprilie 2011

80Nota